Martie Severt benoemd tot NVMB-erelid

Afgelopen donderdag hebben de leden van de NVMB unaniem ingestemd met de benoeming van Martie Severt tot erelid van de vereniging.

Tijdens agendapunt 5 van de online algemene ledenvergadering nam voorzitter a.i. Nienke de Boer het woord om Marties verdiensten gedurende 25 jaar voor de vereniging te memoreren. Ze karakteriseerde zijn werkwijze als onbaatzuchtig, bescheiden en zorgzaam. Op instigatie van Pia Shekhter, voorzitter van IAML, – de internationale associatie van muziekbibliotheken waarvan Martie een termijn voorzitter was (2007-2010) – benoemde de vergadering hem als erelid:

“De Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse Vereniging van Muziekbibliotheken benoemt, op voorstel van het bestuur, met ingang van 22 april 2022 de heer Martie Severt tot erelid van de vereniging vanwege zijn bijzondere verdiensten. Als medeoprichter en bestuurslid/penningmeester geeft hij, vanaf de oprichting van de vereniging, al meer dan 25 jaar blijk van voortdurende inzet voor en grote betrokkenheid bij de NVMB.”

Medeoprichter, bestuurslid/penningmeester én erelid Martie Severt

De websiteredactie feliciteert Martie van harte met deze eervolle benoeming.

Eén reactie op “Martie Severt benoemd tot NVMB-erelid”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.